close
چت روم
پیتزای مرغ با سس پنیر
پنجشنبه 03 اسفند 1396
مواد لارم سس سیر کره 2 قاشق غذاخوری . آرد سفید 3 قاشق غذاخوری . شیر 1 لیوان . سیر 3 حبهریحان تازه 2 قاشق غذاخوری . پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تعبیر خواب
    تازه های سرگرمی
    پزشکی و سلامت
      شیرینی پزی
        اموزش پزشکی
          خدمات وب و اسکریبت
          خدمات بانکی
            خدمات مخابراتی
            علمی و اموزشی
              dream interpretation
              مطالب مستند
              مطالب خواندی
              سریال
              قصه ما مثل شد
                ترفند
                  اموزش اندروید
                    آمار سایت
                    • آمار مطالب
                    • کل مطالب : 1288
                    • کل نظرات : 5
                    • آمار کاربران
                    • کل کاربران : 1
                    • افراد آنلاین : 6
                    • آمار بازدید
                    • بازدید امروز : 71
                    • گوگل امروز : 2
                    • آی پی امروز : 12
                    • بازدید دیروز : 1,189
                    • گوگل دیروز : 151
                    • آی پی دیروز : 288
                    • بازدید هفتگی : 4,741
                    • بازدید ماهانه : 29,712
                    • بازدید سالانه : 74,544
                    • بازدید کل : 521,539
                    • اطلاعات
                    • امروز : پنجشنبه 03 اسفند 1396
                    • آی پی شما : 54.167.75.28
                    • مرورگر شما :
                    اتاق آرزو
                    عضویت
                    نام کاربری :
                    رمز عبور :
                    تکرار رمز :
                    ایمیل :
                    نام اصلی :
                    کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد
                    خبرنامه
                    خبرنامه
                    با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

                    آرشیو ماهانه
                    هایپرتمپ دات آی آر
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    پیتزای مرغ با سس پنیر
                  • تعداد بازدید : 44
                  • پیتزای مرغ با سس پنیر

                    پیتزای مرغ با سس سیر

                     

                    سینه مرغ 1 عدد  .  گوجه فرنگی 2 عدد  .  قارچ خرد شده 1 لیوان  .  پنیر پیتزا ورقه ای 12 عدد

                    آب ولرم 1/2 لیوان  .  خمیر ترش 1 قاشق غذاخوری  .  عسل 1 قاشق چایخوری

                    روغن مایع یا زیتون 3 قاشق چایخوری  .  آرد سفید 2 لیوان  .  نمک 1/2 قاشق چایخوری

                     

                    مواد لارم سس سیر

                     

                    کره 2 قاشق غذاخوری  .  آرد سفید 3 قاشق غذاخوری  .  شیر 1 لیوان  .  سیر 3 حبه

                    ریحان تازه  2 قاشق غذاخوری  .  پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان  .  نمک و فلفل مقدار لازم

                     

                    پیتزا مرغ

                     

                    طرز تهیه : برای آماده کردن خمیر پیتزا مخمر را با آب ولرم مخلوط کنید و 5 دقیقه صبر کنید و پس از این مدت زمان عسل و روغن را اضافه کنید و مخلوط نمایید تا یکدست شود سپس نمک و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( این خمیر باید کمی ترد و چسبنده باشد ) ؛ خمیر را داخل کاسه ای که چرب شده است قرار دهید و روی کاسه را با پارچه ای بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

                     

                    پیتزا مرغ

                     

                    برای آماده کردن سس پیتزا ابتدا کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا اب شود سپس آرد را اضافه و مخلوط کنید ، در ادامه شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود ؛ ریحان را ریز خرد کنید و بهمراه نمک ، فلفل ، سیر رنده شده و پنیر پارمزان به سس اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا پنیر اب شده و سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سس کمی خنک شود. 

                     

                    پیتزا مرغ

                     

                    خمیر را از کاسه خارج کنید ، ته سینی فر را چرب کنید سپس خمیر را با وردنه یا با دست مرطوب روی سطح سینی نازک پهن کنید ( این خمیر ترد و چسبنده است و با دستان خشک نمیتوانید ان را پهن کنید ).

                     

                    پیتزا مرغ

                     

                    پس از اینکه خمیر را پهن کردید سس سفید را روی ان بریزید و خوب پخش کنید تا تمام سطح خمیر به این سس اغشته شود ، پس از اینکه خوب سس را پخش کردید پنیرهای ورقه ای را روی ان قرار دهید.

                     

                    پیتزا مرغ

                     

                    سینه های مرغ را خرد کنید و در روغن سرخ نمایید سپس تکه های مرغ ، قارچ و گوجه فرنگی خرد شده را روی ورقه های پنیر بچینید و سینی را داخل فری که از قبل با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا نان پیتزا برشته و طلایی شود ، برای طلایی شدن روی پیتزا 2 دقیقه حرارت بالایی فر را روشن کنید تا پیتزا آماده شود.

                     

                     

                    نظرات
                  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

                  • نام
                    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
                    وبسایت
                    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
                    نظر خصوصی
                    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
                    کد امنیتی
                    function OpenInNewTabWinBrowser(http://www.jmsparsi.ir/post/252/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%84%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%85%DA%A9%D9%85-%DA%86%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA.html) { var win = window.open(http://www.jmsparsi.ir/post/252/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%84%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%85%DA%A9%D9%85-%DA%86%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA.html, '_blank'); win.focus(); }