close
چت روم
طرز تهیه قیمه نثار ( غذای سنتی قزوین )
پنجشنبه 03 اسفند 1396
مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار: مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار: گوشت مغز ران گوسفندی : 500 گرمبرنج : 6 پیمانهزرشک : 2 قاشق غذاخوریشکر : 1 قاشق‏ غذاخوریپیاز داغ : 2 قاشق‏ غذاخوریرب گوجه ‏فرنگی : 1 قاشق‏ غذاخوریخلال پرتقال شیرین شده  : 1 قاشق‏ غذاخوریخلال بادام : 1…
جای تبلیغات شما
خرید شارژ
برترین کاربر ماه
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
  • هنوز مشخص نشده است
تبلیغات
جای تبلیغات شما
پنل کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تعبیر خواب
    تازه های سرگرمی
    پزشکی و سلامت
      شیرینی پزی
        اموزش پزشکی
          خدمات وب و اسکریبت
          خدمات بانکی
            خدمات مخابراتی
            علمی و اموزشی
              dream interpretation
              مطالب مستند
              مطالب خواندی
              سریال
              قصه ما مثل شد
                ترفند
                  اموزش اندروید
                    آمار سایت
                    • آمار مطالب
                    • کل مطالب : 1288
                    • کل نظرات : 5
                    • آمار کاربران
                    • کل کاربران : 1
                    • افراد آنلاین : 6
                    • آمار بازدید
                    • بازدید امروز : 87
                    • گوگل امروز : 2
                    • آی پی امروز : 12
                    • بازدید دیروز : 1,189
                    • گوگل دیروز : 151
                    • آی پی دیروز : 288
                    • بازدید هفتگی : 4,757
                    • بازدید ماهانه : 29,728
                    • بازدید سالانه : 74,560
                    • بازدید کل : 521,555
                    • اطلاعات
                    • امروز : پنجشنبه 03 اسفند 1396
                    • آی پی شما : 54.167.75.28
                    • مرورگر شما :
                    اتاق آرزو
                    عضویت
                    نام کاربری :
                    رمز عبور :
                    تکرار رمز :
                    ایمیل :
                    نام اصلی :
                    کد امنیتی : *کد امنیتیبارگزاری مجدد
                    خبرنامه
                    خبرنامه
                    با عضویت در خبرنـــــــــامه می توانید آخرین مطالب سایت را در ایمیل خود دریافت کنید .

                    آرشیو ماهانه
                    هایپرتمپ دات آی آر
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    تبلیغات متنی
                    طرز تهیه قیمه نثار ( غذای سنتی قزوین )
                  • تعداد بازدید : 108
                  • طرز تهیه قیمه نثار ( غذای سنتی قزوین )

                    مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:


                    مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:


                    گوشت مغز ران گوسفندی : 500 گرم

                    برنج : 6 پیمانه

                    زرشک : 2 قاشق غذاخوری

                    شکر : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    پیاز داغ : 2 قاشق‏ غذاخوری

                    رب گوجه ‏فرنگی : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    خلال پرتقال شیرین شده  : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    خلال بادام : 1 قاشق ‏غذاخوری

                    خلال پسته  : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    گلاب  : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    دارچین، هل، زیره  : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    کره  :  100 گرم

                    زعفران آب گرفته غلیظ  : 1 قاشق‏ غذاخوری

                    نمک، فلفل، زردچوبه  : به میزان لازم

                     


                     

                     

                     

                    دستور پخت قیمه نثار:

                     



                    برنج را از قبل خیس کرده و دم کنید.

                    گوشت را به صورت قیمه ‏ای خرد کنید و با پیاز داغ، رب گوجه فرنگی، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی روغن تفت دهید.

                    مواد فوق را با 2 پیمانه آب روی حرارت قرار دهید و حدود یک ساعت بعد، نیمی از خلال بادام خیس خورده را به گوشت اضافه کنید تا گوشت کاملاً مغز پخت شود.

                    بقیه ی خلال بادام خیس خورده را در کمی کره تفت دهید.

                    خلال پسته را نیز در گلاب خیس کنید، سپس در کمی کره تفت دهید.

                    زرشک شسته و خیس خورده را با کمی کره تفت دهید شکر را روی آن بریزید و شعله را خاموش کنید.

                    یک پیمانه از برنج را که دم کشیده است با زعفران ترکیب نموده و برنج زعفرانی را آماده کنید.

                    تزیین:

                    برنج گرم را داخل قالب میان تهی، مخصوص ژله بریزید و با قاشق خوب فشار دهید تا برنج به فرم قالب در آید.

                    سپس آن را در دیس برگردانید.

                    در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.

                    نظرات
                  • در قمست نظرات مشکلات و پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در جریان بگزارید.

                  • نام
                    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
                    وبسایت
                    :):(;):D;)):X:?:P:*=((:O@};-:B/:):S
                    نظر خصوصی
                    مشخصات شما ذخیره شود ؟[حذف مشخصات] [شکلک ها]
                    کد امنیتی
                    function OpenInNewTabWinBrowser(http://www.jmsparsi.ir/post/252/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%84%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%85%DA%A9%D9%85-%DA%86%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA.html) { var win = window.open(http://www.jmsparsi.ir/post/252/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AF%D9%84%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1%DA%A9%D9%85-%D8%AF%D9%84%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%85%DA%A9%D9%85-%DA%86%DB%8C-%D8%A2%D9%88%D8%B1%D8%AF%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D9%85%D9%88-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D9%88-%D9%BE%D8%B1%DA%A9%D9%85-%DA%A9%DB%8C%D9%81%DB%8C%D8%AA.html, '_blank'); win.focus(); }